Spa­ghet­ti met olij­ven en pad­de­stoe­len

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
2 35

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Paddestoelen met keukenpapier schoonvegen en in plakjes snijden. Ui pellen en snipperen. Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Intussen in pan olie verhitten. Ui ca. 5 minuten aanfruiten. Paddestoelen toevoegen en op hoog vuur ca. 5 minuten al omscheppend bakken. Room erbij schenken en aan de kook laten komen. Olijven erdoor roeren en ca. 2 minuten meewarmen. Saus met zout en peper op smaak brengen. Spaghetti over vier diepe borden verdelen. Saus erover scheppen en kruidenolie erover druppelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 630 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 74 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Italië 2

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.