Klei­ne var­kens­rol­la­des

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers
  • plasticfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Venkel schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Sjalotje pellen en snipperen. In pan 1 eetlepel boter verhitten. Venkel en sjalot ca. 5 minuten bakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Salie erdoor roeren, mengsel met zout en peper op smaak brengen. Vlees tussen 2 lagen plasticfolie op plank leggen en met hamer of zijkant van groot mes plat slaan. Vlees met zout en peper bestrooien. Van venkelmengsel helft over vlees verdelen. Vlees oprollen en met cocktailprikkers aan de zijkant vaststeken.
  2. Rest van boter verhitten. Vlees in ca. 8 minuten rondom bruinbakken. Wijn erbij schenken en rest van venkelmengsel erbij doen. Gerecht afgedekt nog ca. 5 minuten verwarmen, vlees halverwege keren. Lekker met aardappel-truffelpuree.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 275 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Italië 2

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.