Ge­ma­ri­neer­de cham­pig­nons

  • voorgerecht
  • 4 personen
  • 155 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(49)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 4 personen
3 49

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Champignons met keukenpapier schoonvegen en in dunne plakjes snijden. Champignons op platte schaal leggen. Citroen uitpersen. Citroensap met kruiden en olie tot dressing kloppen. Met zout en peper op smaak brengen. Dressing mengen met champignons en over vier borden verdelen. Rucola grof snijden en erover strooien. Kaas erboven in plakjes schaven. Tot gebruik ca. 30 minuten laten marineren. Lekker met warme ciabatta.

Tip:

Vervang de olijfolie met truffelaroma door 4 el hazelnootolie en strooi er 2 el gehakte geroosterde hazelnoten over.

video

Ma­ri­ne­ren

Instructievideo - 00:40 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 155 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 13 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Italië 2

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.