Sa­la­de met Par­me­zaan­se kaas en bal­sa­mi­coa­zijn

(71)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 4 personen
3 71

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In steelpannetje azijn inkoken tot ca. 3 eetlepels. Pan van vuur nemen en honing in azijn oplossen. Kaas in flinters (dunne plakjes) schaven. In kom veldsla, rucola en olie door elkaar scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Salade over vier borden verdelen. Kaas erover verdelen. Azijn erover druppelen. Lekker met warme ciabatta.

Tip:

Ook te serveren als lunchgerecht.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 150 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Italië 2

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.