Schol met wor­tel­rös­ti

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
3 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rösti, wortel en helft van bosuitjes en peperreepjes door elkaar scheppen. In koekenpan met antiaanbaklaag 2 el olie verhitten en röstimengsel in ca. 15 min. gaarbakken. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen in andere koekenpan 2 el olie verhitten en schol in ca. 10 min. krokant en bruin bakken. Rest van bosuitjes en peperreepjes door mosterdmayonaise mengen. Schol en rösti over twee borden verdelen, serveren met saus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 855 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 60 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.