Ra­vi­o­li met ros­bief en si­naas­ap­pel

(43)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 43

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ravioli in ruime pan in 8 min. gaarkoken. Broccoli in weinig water met zout in 4 min. beetgaar koken en afgieten. Sinaasappels dik schillen en boven schaal (om sap op te vangen) partjes tussen vliezen uitsnijden. Tapenade, olie en kruiden door sap roeren. Ravioli en broccoli laten uitlekken. Ravioli mengen met broccoli, rosbief, sinaasappelpartjes en dressing. Op smaak brengen met zout en peper. Ravioli over vier borden verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 515 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.