Groen­te­bal­le­tjes met zoe­te wor­tel

(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 33

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Worteltjes schoonmaken. In pan helft van boter verhitten. Worteltjes ca. 3 minuten zachtjes bakken. Bodem water toevoegen en worteltjes afgedekt in ca. 5 minuten gaar stoven. In koekenpan rest van boter verhitten en groenteballetjes in ca. 5 minuten gaar bakken. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Suiker door worteltjes mengen. Op hoog vuur kookvocht laten inkoken tot stroperig, op smaak brengen met zout en peper. Peterselie boven worteltjes fijn knippen. Worteltjes serveren met puree, groenteballetjes en crème fraîche.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 37 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.