Krop­sla met to­nijn­dres­sing

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands voorgerecht 4 personen
2 22

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Slabladeren losmaken, wassen en drogen. Radijs schoonmaken en in plakjes snijden. In kom tonijn mengen met mosterd, azijn, mayonaise en 3 eetlepels water. Op smaak brengen met zout en peper. Sla en radijs over vier borden verdelen. Tonijndressing in midden scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 140 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.