Pas­ta­sa­la­de met zalm

(126)waardeer
hoofdgerecht 4 personen
3 126

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

Pasta in ruim kokend water met zout in 10-12 minuten beetgaar koken en in vergiet laten afkoelen onder koud stromend water. Tomaatjes schoonmaken en halveren. Roomkaas in blokjes snijden. Spinazie wassen en droogdeppen. In kom pasta, tomaatjes, roomkaas, zalm, kappertjes en dressing mengen. Spinazie over vier borden verdelen. Pastasalade op spinazie scheppen. Lekker met stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 22 g
Tags

Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer die wij niet ondersteunen, daarom werkt deze site niet optimaal. We raden je aan een andere browser(versie) te gebruiken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.