Pas­ta­sa­la­de met zalm

(128)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 128

Ingrediënten

Handig als boodschappenlijstje
of om online te bestellen

Bereiden

Breng ruim water aan de kook met zout. Kook de pasta in 10-12 min. beetgaar en laat afkoelen in een vergiet onder koud stromend water. Halveer de tomaatjes. Snijd de roomkaas in blokjes. Was de spinazie en dep droog. Meng in een kom de pasta, tomaatjes, roomkaas, zalm, kappertjes en dressing. Verdeel de spinazie over borden. Schep de pastasalade op de spinazie.

combinatietip:

Lekker met stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 22 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 18-19

Pastasalade met zalm

terug naar recept

Pas­ta­sa­la­de met zalm

1
1
  • 300 g farfalle

Breng ruim water aan de kook met zout. Kook de pasta in 10-12 min. beetgaar en laat afkoelen in een vergiet onder koud stromend water.

2
2
  • 250 g cherrytomaten
  • 100 g roomkaas
  • 150 g spinazie
  • 200 g gerookte zalmblokjes
  • 2 el kappertjes
  • 6 el Thousand Islands sladressing

Halveer de tomaatjes. Snijd de roomkaas in blokjes. Was de spinazie en dep droog. Meng de pasta, tomaatjes, roomkaas, zalm, kappertjes en dressing.

3
3

Verdeel de spinazie over borden. Schep de pastasalade op de spinazie.

combinatietip:

Lekker met stokbrood.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.