Ge­gril­de kar­bo­na­de met be­ar­nai­se­saus

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 6

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grillpan of grill voorverwarmen. In braadpan boter verhitten en krieltjes volgens gebruiksaanwijzing gaar bakken. Karbonades met zout en peper bestrooien en ca. 10 minuten grillen, af en toe keren. Intussen broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Stelen schillen en in stukjes snijden. Broccoli in ca. 5 minuten beetgaar koken. Karbonades serveren met krieltjes, broccoli en bearnaisesaus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 645 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 38 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.