Cous­cous met bief­stuk­spie­sen

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 30

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • satéstokje

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de biefstuk in blokjes en marineer ca. 10 min. in marinade. Week de satéstokjes in water. Maak de sperziebonen schoon en kook in ca. 6 min. beetgaar, laat uitlekken in vergiet. Verwarm de grill voor. Rijg de biefstuk aan de satéstokjes. Gril de biefstukspiesen in ca. 6-8 min. bruin en rosé van binnen, keer tijdens het grillen regelmatig de spiesen en besprenkel met marinade.
  2. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel de ui en snipper. Verhit olie in een wok en bak de ui ca. 2 min. Voeg de sperziebonen, taugé en marinade toe en bak ca. 3 min. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de couscous met groenten en biefstukspiesen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 495 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 24-25

Couscous met biefstukspiesen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Cous­cous met bief­stuk­spie­sen

1
1
  • 400 g biefstukken
  • 4 el teriyaki marinade & saus

Snijd de biefstuk in blokjes en marineer ca. 10 min. in marinade. Week de satéstokjes in water.

2
2
  • 400 g sperziebonen

Maak de sperziebonen schoon en kook in ca. 6 min. beetgaar, laat uitlekken in vergiet. Verwarm de grill voor. Rijg de biefstuk aan de satéstokjes.

3
3

Gril de biefstukspiesen in ca. 6-8 min. bruin en rosé van binnen, keer tijdens het grillen regelmatig de spiesen en besprenkel met marinade.

4
4
  • 300 g couscous
  • 1 ui
  • 3 el zonnebloemolie

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel de ui en snipper. Verhit olie in een wok en bak de ui ca. 2 min.

5
5
  • 125 g taugé

Voeg de sperziebonen, taugé en marinade toe en bak ca. 3 min. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de couscous met groenten en biefstukspiesen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.