Ge­le-pa­pri­kasoep

(292)waardeer
voorgerecht 4 personen
3 292

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie
Keukenspullen
  • staafmixer

Bereiden

Paprika's schoonmaken en vruchtvlees in blokjes snijden. Van bouillontablet en 1/2 liter kokend water bouillon maken. In (soep)pan olie verhitten en paprika, sjalot en knoflook 2 min. zachtjes bakken. Wijn en bouillon in pan schenken, soep aan de kook brengen en dan op laag vuur nog 10 min. zachtjes laten koken. Met staafmixer of in keukenmachine soep pureren. Op smaak brengen met zout en enkele druppels tabasco. Soep in vier diepe borden schenken. In midden van elk bord volle eetlepel crème fraîche scheppen. Garneren met tuinkers.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 225 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer die wij niet ondersteunen, daarom werkt deze site niet optimaal. We raden je aan een andere browser(versie) te gebruiken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.