War­me man­go met ko­kos­room

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 22

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kokos in droge koekenpan kort roosteren. Limoen schoonboenen en schil boven kom raspen. Kokosmelk, gembersiroop en mango door limoenrasp scheppen. Mangomengsel over vellen aluminiumfolie verdelen en bestrooien met geroosterde kokos. Pakketjes dichtvouwen en op barbecuerooster leggen. Mango 10 min. verwarmen. Pakketjes op vier borden leggen en openvouwen. Lekker met vanilleijs.

Tip:

Nog lekkerder met verse mango: schil een mango, snijd het vruchtvlees in plakken langs de pit en snijd er smalle reepjes van.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 150 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.