Ka­bel­jauw­pak­ket­jes met groe­ne cur­ry

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 24

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kabeljauwfilet (in magnetron) laten ontdooien en met keukenpapier droogdeppen. In kom groene curry, olie en sjalot door elkaar roeren. Vis voorzichtig door curry wentelen. Elk blok vis in midden van vel aluminiumfolie leggen. Rest van currymengsel erover verdelen. Foliepakketjes dichtvouwen en op barbecuerooster leggen. Vis in 10-12 min. gaar laten worden. Aan tafel partjes limoen boven vis uitknijpen.

video

Ka­bel­jauw be­rei­den op de bar­be­cue

Instructievideo - 00:33 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 145 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 7 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.