Ca­jun-kip­kluif­jes met spe­ka­bri­ko­zen

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
amerikaans borrelhapje 4 personen
4 11

Ingrediënten

Keukenspullen
  • BBQ pennen dubbel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. In kippenbouillon of in magnetron kipkluifjes 5 min. voorgaren. In kom cajunkruiden mengen met citroensap en cognac. Kipkluifjes laten afkoelen, droogdeppen en met cajunmengsel inwrijven. Kipkluifjes wisselend met in speklapjes gerolde abrikozen aan dubbele spiesen rijgen (aan een enkele spies draaien de kipkluifjes rond, nu zijn ze gemakkelijk te keren op de barbecue).
  2. Kipkluifjes op de barbecue in 15 min. knapperig en gaar roosteren.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 320 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 16 g
  • vet 17 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.