Ita­li­aan­se kar­bo­na­des

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 9

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Courgettes schoonmaken en in blokjes snijden. In grote koekenpan helft van boter verhitten. Karbonades bestrooien met zout en peper en op hoog vuur in 10 minuten aan beide kanten bruinbakken. Courgette, kruiden, zout en peper toevoegen en 2 minuten meebakken. Vuur lager zetten en met deksel half op pan ca. 10 minuten laten sudderen. Intussen in andere grote koekenpan rest van boter verhitten en aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. Karbonades serveren met courgette, aardappel en Fijngesneden tomaten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.