Aard­ap­pel­sa­la­de met ha­ring en pa­pri­ka

(7)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 7

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Krieltjes volgens gebruiksaanwijzing koken in magnetron. Brood roosteren. Paprika's laten uitlekken en in stukjes snijden. Haringen schoonmaken en in stukjes snijden. Bieslook fijn knippen. Dressing roeren van yogonaise, azijn, zout en peper. Botersla over vier borden verdelen. Alle overige ingrediënten mengen met dressing. Salade op sla scheppen. Serveren met volkorentoast.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 460 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.