La­sag­ne met kal­koen en prei

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 580 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 35 min. wachten
(62)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 62

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 175 ºC of gasovenstand 3. In braadpan 2 eetlepels boter verhitten en kalkoen in ca. 4 minuten rondom bruin bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Kalkoen uit pan scheppen en rest van boter verhitten. Hierin prei ca. 2 minuten roerbakken. Béchamelsaus met melk bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Ovenschaal invetten. In ovenschaal laagje saus scheppen, daarop laagje lasagnebladen, laagje prei, bestrooien met kruiden daarop laagje kalkoen leggen. Dit herhalen tot alles is gebruikt en eindigen met laagje saus. Lasagne bestrooien met kaas en in midden van oven in ca. 35 minuten gaar en bruin laten worden.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 580 kcal
  • eiwit 47 g
  • koolhydraten 45 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.