Pit­ti­ge rijst­taart met krab

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 405 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(44)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 44

Ingrediënten

Keukenspullen
  • springvorm (doorsnede 28 cm)

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing, laten uitlekken in zeef. Oven voorverwarmen op 200 °C. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. Krab afgieten. Eieren loskloppen. In wok of braadpan olie verhitten. Rijst, groenten en peperreepjes toevoegen en ca. 5 minuten bakken, laatste minuut taugé en krab erdoor mengen. Eieren door groentemengsel roeren en het geheel in taartvorm scheppen. Rijsttaart in midden van oven in ca. 15 minuten laten garen. Serveren met zoete chilisaus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 405 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.