Rijst­wa­fel met ap­pel en gei­ten­kaas

(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
4 29

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen. Appel schillen, in vieren snijden en klokhuis verwijderen. Appel in dunne plakjes snijden en besprenkelen met citroensap. Wafels beleggen met appel. Geitenkaas verbrokkelen en op appel leggen. Honing erover druppelen. Wafels ca. 2 minuten onder hete grill plaatsen. Garneren met bieslook en versgemalen zwarte peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 135 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 20 g
  • vet 5 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.