Crois­sant­je ra­gout

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 22

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. In braadpan boter verhitten. Champignons in ca. 4 minuten bakken. Ragout toevoegen en meeverwarmen. Croissants afbakken in oven. Ragout op smaak brengen met zout en peper. Croissants opensnijden en op vier borden leggen. Ragout op onderste helft van croissants scheppen en bieslook erboven fijn knippen. Bovenste helft erop leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 365 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 29 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.