Ge­vul­de wor­sten

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
4 15

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Haal de bakplaat uit de oven en leg er wat bakpapier op. Verwarm de oven voor op 175 °C of gasovenstand 3.
  2. Snij de worsten in de lengte in tweeën. Snij elk plakje kaas in 4 ongeveer even brede repen. Leg op 8 halve worsten een reep kaas. Snij ook de plakken ham in 8 reepjes. Leg de reepjes ham op de kaas.
  3. Spuit een paar toefjes groene ketchup op de ham en leg de andere halve worst er bovenop.
  4. Leg de worsten op de bakplaat, doe ovenwanten aan en schuif de plaat in de oven. Verwarm de worsten in ongeveer 5 minuten.
  5. Leg op elke worst een augurkje en prik 'm vast met een cocktailprikkertje met een vlaggetje.

Tip:

Eet de 'Gevulde worsten' met patat en lekker met doperwten!

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 420 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Patat met...

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.