Ma­kreel­cros­ti­ni

(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 stuks
4 29

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Brood afbakken volgens gebruiksaanwijzing (oven aan laten staan). Knoflook pellen, uitpersen en door olie roeren. Brood in 12 plakken snijden en besmeren met knoflookolie. Plakken op bakplaat leggen en nog ca. 5 minuten terugplaatsen in oven tot brood bruin en knapperig is. Bosui in dunne ringetjes snijden. Makreel mengen met bosui. Warme crostini besmeren met makreelmengsel.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 405 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 38 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.