Pes­to-pas­ta met sper­zie­bo­nen

Spaghetti zonder vlees of vis? Heel lekker! Zeker deze variant met groente en kaas.

(69)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Spaghetti zonder vlees of vis? Heel lekker! Zeker deze variant met groente en kaas. 4 personen
3 69

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Maak de sperziebonen schoon. Pel en halveer de ui, snijd in halve ringen. Kook de sperziebonen en ui in ca. 10 min. beetgaar. Kook intussen de spaghetti volgens aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de mozzarella in stukjes. Giet de spaghetti af en doe terug in de pan. Meng de olie erdoor en en verwarm door en door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de spaghetti over de borden. Verdeel het sperziebonenmengsel, de mozzarella en de pesto erover. Lekker met tomatensalade en balsamicodressing.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 785 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 78 g
  • vet 39 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 16-17

Pesto-pasta met sperziebonen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pes­to-pas­ta met sper­zie­bo­nen

1
1
  • 400 g sperziebonen
  • 1 ui
  • 400 g spaghetti

Maak de sperziebonen schoon. Pel en halveer de ui, snijd in halve ringen. Kook de sperziebonen en ui in ca. 10 min. beetgaar. Kook intussen de spaghetti volgens aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 250 g mozzarella
  • 2 el olijfolie

Snijd de mozzarella in stukjes. Giet de spaghetti af en doe terug in de pan. Meng de olie erdoor en en verwarm door en door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de spaghetti over de borden.

3
3
  • 100 g verse groene pesto

Verdeel het sperziebonenmengsel, de mozzarella en de pesto erover. Lekker met tomatensalade en balsamicodressing.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.