Pro­ven­çaal­se tar­ly met spek­lap­jes

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht 4 personen
2 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tarly koken volgens gebruiksaanwijzing. Speklapjes bestrooien met zout, peper en paprikapoeder. In koekenpan 1 eetlepel olie verhitten. Speklapjes in ca. 15 minuten gaar en knapperig bakken. Champignons schoonvegen en halveren. In braadpan rest van olie verhitten. Champignons ca. 2 minuten bakken. Groentemix toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Mix voor tarly en 150 ml water toevoegen en al omscheppend verwarmen. Tarly erdoor scheppen en gerecht door en door verwarmen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 725 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 79 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.