Maxi­ma­le muf­fins

  • nagerecht
  • 12 stuks
  • 275 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(59)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 12 stuks
3 59

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 175 °C. Bereid de mix voor muffins volgens de aanwijzingen op de verpakking met de eieren en boter. Roer voorzichtig de jam en de noten erdoor. Zet de 12 papieren vormpjes uit het pak mix voor muffins op een bakplaat en verdeel het beslag erover. Bak de muffins in de oven in ca. 25 min. goudbruin en gaar en laat ze afkoelen. Roer de limonadesiroop door de poedersuiker en bestrijk hiermee de bovenkant van de muffins. Strooi er de vlokfeest over.

Tip:

Je kunt de muffins 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar ze afgedekt in een luchtdichte trommel.

video

Cup­ca­kes ma­ken

Kookles interactief - 00:44 min.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 275 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.