Vis­bur­ger

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 27

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Laat de boter smelten in een braadpan. Bak de aardappelschijfjes in ongeveer 10 min. op middelhoog vuur gaar en bruin. Bak de kibbeling in een koekenpan (zonder boter!) ongeveer 5 minuten. Snij de augurken in plakjes. Snij de bolletjes open en smeer er wat mosterdsaus op. Leg op elk bolletje een beetje sla en een stuk kibbeling. Leg de augurkplakjes op de vis. Leg de bolletjes op een bord en schep er de gebakken aardappelen naast. Maak van rest van sla een lekkere salade met een slasausje.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 575 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.