Har­ti­ge hart­jes

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 355 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 15

Ingrediënten

Keukenspullen
  • hartvormige steker doorsnede ca. 7 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand 4. Rol het deeg uit het pak af en druk er hartjes uit. Kneed de restjes deeg samen en rol het weer uit. Druk ook hieruit hartjes. Leg de hartjes op een bakplaat en bak ze 10 minuten in de oven. Haal de bakplaat met ovenwanten uit de oven en laat afkoelen. Snij intussen de kipfilet in reepjes, en snij de stukjes ananas doormidden. Schep de tomatensaus op de hartjes en smeer de saus uit met de achterkant van een lepel. Beleg de hartjes met kipfilet en ananas en strooi de kaas erover. Bak de hartjes in ongeveer 10 minuten gaar en goudbruin. Verdeel de pizzahartjes over vier borden. Lekker met een salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 355 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.