Brood­bol met reu­zen­bo­nen­sa­la­de

(3)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 3

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Broden afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Bonen laten uitlekken. Ui pellen en snipperen. Tomaatjes schoonmaken en halveren. Bonen, ui, kaasblokjes, tomaatjes en rucola voorzichtig mengen. Broden horizontaal halveren en beide helften iets uithollen. Helft van uitgehaalde broodkruim in blokjes snijden, op bakplaat leggen en in ca. 5 minuten in oven drogen (rest van broodkruim wordt niet gebruikt). Broodkruim door salade scheppen. Tomatenmix door salade scheppen. Broodhelften vullen met salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 850 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 82 g
  • vet 40 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.