Fo­cac­cia met tar­taar en cour­get­te

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 1 personen
3 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C. Salami in reepjes snijden. Olie in koekenpan verhitten, tartaar en salami 3-4 min. bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Courgette wassen en met kaasschaaf in linten snijden. Mozzarella in plakjes snijden. Focaccia opensnijden en courgettelinten op onderste helft leggen. Gehaktmengsel erop scheppen, beleggen met plakjes mozzarella. Afdekken met bovenste helft van brood. Gevulde focaccia op rooster in midden van oven leggen en in 6-8 min. knapperig bakken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 1.190 kcal
  • eiwit 60 g
  • koolhydraten 133 g
  • vet 46 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.