Kom­kom­mer uit de wok

(31)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 31

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Komkommers wassen en uiteinden eraf snijden. Komkommers in de lengte halveren en zaadlijsten met theelepel eruit schrapen. Elke helft in 5 stukken snijden en deze in staafjes snijden. In wok olie verhitten. Komkommerstaafjes 3-4 min. roerbakken. Peper laatste minuut meebakken. Limoensap, sesamolie en vissaus naar smaak toevoegen. Komkommer overdoen in warme serveerschaal en bestrooien met sesamzaadjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 145 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.