Pak­ket­je met rood­baars en ven­kel

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 265 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 15

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier
  • braadslede

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 175 °C. Haricots verts in pan met weinig water in ca. 3 min. beetgaar koken. In vergiet onder koud water afspoelen en laten uitlekken. Sinaasappel schoonboenen en schil grof raspen.In kom ui, knoflook, venkel, olijven, selderij, helft van haricots verts en sinaasappelrasp door elkaar scheppen. 4 Vellen bakpapier van 30 x 40 cm uitspreiden en groentemengsel erover verdelen. Vis in 4 gelijke stukken verdelen en inwrijven met zout en peper. Vis op groente leggen, rest van haricots verts erover verdelen. Sherry en boter erover sprenkelen. Pakketjes dichtvouwen en met vouwnaad naar boven in braadslede leggen. Braadslede op rooster in midden van oven schuiven en vis in ca. 30 min. gaar laten worden. Pakketjes op vier borden leggen en openvouwen. Serveren met krielaardappeltjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 265 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.