Groe­ne sa­la­de met struis­vo­gel­bief­stuk en ei

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Eieren in ca. 8 min. hard koken. Eieren laten schrikken, pellen en in partjes snijden. Intussen in pan met weinig water en zout broccoliroosjes, sugar snaps en aspergetips in ca. 4 min. beetgaar koken. Groente in vergiet afspoelen met koud water en laten uitlekken.
  2. Grillpan of koekenpan met antiaanbaklaag verhitten. Biefstukjes droogdeppen en bestrijken met olie. Biefstukjes in ca. 5 min. rosé bakken. Biefstuk in plakjes snijden. Intussen appel wassen, klokhuis verwijderen en appel in dunne schijfjes snijden. Mierikswortel door dressing roeren. In slakom waterkers en veldsla met helft van dressing mengen. Rest van dressing door groene groente mengen. Sla en groente over vier borden verdelen. Plakjes biefstuk erop leggen en garneren met appel en partjes ei. Lekker met grofgesneden donker volkorenbrood.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 185 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.