Vol­ko­rens­and­wich met krui­di­ge Hüt­ten­kä­se en me­di­ter­ra­ne groen­ten

(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
3 19

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In kom hüttenkäse, bieslookpesto, helft van basilicum en zout en peper naar smaak door elkaar scheppen. Paprika's en artisjokharten laten uitlekken en in stukken snijden. Van brood 8 dikke plakken snijden. Op 4 sneden brood dikke laag hüttenkäsemengsel smeren. Paprika, artisjok en rest van basilicum erover verdelen. Royaal peper erboven malen en afdekken met andere sneden brood.

Tip:

Deze sandwich is ook heerlijk als meeneemlunch. Verpak elke sandwich strak in plasticfolie. Neem in plaats van volkorenbrood eens een meergranenbroodje.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 23 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.