Pa­pri­ka-cham­pig­non­soep met sand­wich

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 27

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5 en ciabatta afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. In soeppan spekblokjes in ca. 3 minuten uitbakken. Paprika erdoor scheppen en ca. 2 minuten meebakken. Pakje soep toevoegen en al roerend met garde 1,5 liter koud water erbij schenken. Soep al roerend aan de kook brengen, met deksel schuin op pan ca. 5 minuten laten doorkoken (af en toe roeren). Intussen ciabatta opensnijden, besmeren met tapenade en onderste helft beleggen met rucola en ham. Bovenkant er weer opleggen en in ciabatta 4 punten snijden. Room door soep roeren en op smaak brengen met zout en peper. Soep serveren met sandwich.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.