Ro­mi­ge ha­ring-aard­ap­pel­sa­la­de

(2)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 2

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Krieltjes in ca. 7 minuten gaar koken. Ei in ca. 8 minuten hard koken. Tomaatjes schoonmaken en halveren. Augurken in stukjes snijden. Haring in stukjes verdelen. Krieltjes, augurk en haring met saus voorzichtig omscheppend mengen. Veldsla over vier borden verdelen. Lauwwarme salade erop scheppen. Ei pellen en in plakjes snijden. Salade garneren met plakjes ei en gehalveerde tomaatjes. Serveren met brood en kruidenboter.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 750 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 48 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.