An­dij­vie met ui en groen­te­schnit­zel

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 9

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schillen, in stukken snijden, wassen en in ca. 20 minuten gaar koken. Uien pellen en grof snipperen. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten en ui in ca. 5 minuten glazig fruiten. Andijvie en kaas toevoegen. Gerecht door en door verwarmen, regelmatig omscheppen. Intussen rest van olie verhitten in grote koekenpan en schnitzels bakken volgens gebruiksaanwijzing. Andijvie, aardappels en schnitzels over vier borden verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 685 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 54 g
  • vet 38 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.