Pas­ta met ra­ta­touil­le en tofu

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 15

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maak de aubergine en paprika schoon en snijd in blokjes. Pel de knoflook en snipper. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een braadpan olie. Bak hierin de knoflook en paprika ca. 2 min. Voeg de aubergine toe en bak nog ca. 2 min. Halveer de olijven. Voeg de tomaatblokjes en olijven toe en verwarm de saus nog ca. 5 min. Verhit in een koekenpan olie en bak de tofu in ca. 4 min. gaar en bruin. Schep de tofu door de saus, breng op smaak met peper en zout. Serveer de pasta met saus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 670 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 38 g
  • vet 41 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 14-15

Pasta met ratatouille en tofu

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta met ra­ta­touil­le en tofu

1
1
  • 1 aubergine
  • 1 rode paprika
  • 2 tenen knoflook

Maak de aubergine en paprika schoon en snijd in blokjes. Pel de knoflook en snipper.

2
2
  • 500 g paglia e fieno
  • 2 el olijfolie

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een braadpan olie. Bak hierin de knoflook en paprika ca. 2 min.

3
3
  • 75 g zwarte olijven zonder pit
  • 400 g tomatenblokjes

Voeg de aubergine toe en bak nog ca. 2 min. Halveer de olijven. Voeg de tomaatblokjes en olijven toe en verwarm de saus nog ca. 5 min.

4
4
  • 360 g roerbaktofu pittig gekruid
  • 2 el olijfolie

Verhit in een koekenpan olie en bak de tofu in ca. 4 min. gaar en bruin. Schep de tofu door de saus, breng op smaak met peper en zout. Serveer de pasta met saus.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.