Pen­ne met pad­de­stoe­len­saus

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. Oesterzwammen schoonvegen en in repen snijden. Tomaten droogdeppen en fijn snijden. In braadpan olie verhitten en uien ca. 2 minuten bakken. Oesterzwammen toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Hamreepjes, tomaatstukjes en inhoud van potjes saus toevoegen en saus goed warm laten worden. Wijn en pasta erdoor roeren en gerecht door en door verwarmen. Lekker met sla en balsamicodressing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 740 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 98 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.