Spi­na­zie­sa­la­de met blauw­a­der­kaas

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kaas in blokjes snijden. In slakom azijn, olie, zout en peper tot dressing roeren. Spinazie en walnoten door dressing scheppen. Salade over vier borden verdelen. Kaas erover verdelen. Serveren met pan tostada.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 545 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 12 g
  • vet 50 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.