Pit­tig sho­ar­ma­brood­je met fri­can­deau

  • lunch
  • 2 personen
    • 10 min. bereiden
(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 2 personen
4 13

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de broodjes open en bestrijk de snijvlakken met de sambal en abrikozenjam. Snijd het bosuitje in flinterdunne ringetjes en strooi ze over de helften. Leg op 2 helften elk 2 plakjes fricandeau en leg de andere helften van de broodjes er weer op. Rooster de broodjes in 1-2 minuten mooi bruin.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.