Ei­er­mie met schnit­zel­reep­jes

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 12

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan ruim water aan de kook brengen. Mie in ca. 5 minuten gaar koken, na 1 minuut met vork loshalen. Schnitzels in reepjes snijden. Intussen in wok olie verhitten en reepjes op hoog vuur 3 minuten roerbakken. Paprika toevoegen en nog 2 minuten meebakken. Saus (uit pak) erbij schenken en vlees nog 1 minuut verwarmen. Wortelreepjes over twee borden verdelen. Mie afgieten en op wortel leggen. Helft van kruiden (uit pak) erover strooien. Saus op mie scheppen en met rest van kruiden bestrooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 715 kcal
  • eiwit 44 g
  • koolhydraten 71 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.