Lams­rack met groe­ne-krui­den­korst

(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 32

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C. Sneetjes brood ontkorsten en (in keukenmachine) verkruimelen. Broodkruim, kruiden, knoflook, tapenade, zout en peper door 75 g boter roeren. Lamsracks met peper bestrooien. In koekenpan rest van boter verhitten en lamsracks in 2 minuten rondom bruin bakken. Lamsracks in ovenschaal leggen en braadvet eromheen schenken. Bovenkant van vlees bedekken met kruidenmengsel, goed aandrukken. In midden van oven lamsracks in ca. 15 minuten mooi bruin en van binnen rosé bakken. Vlees op vier warme borden leggen. Lamsracks (aan tafel) tussen botjes door in plakken snijden. Serveren met notenrijst en lentegroenten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 42 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.