Ro­ze syl­la­bub

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 8 personen
3 23

Ingrediënten

Keukenspullen
  • rietjes
  • koffiekopjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. In kom wijn mengen met likeur, sap en suiker. Goed roeren, tot suiker is opgelost. Slagroom met mixer stijfkloppen en door wijnmengsel scheppen. Nog ca. 30 sec. kloppen met mixer. Syllabub tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
  2. Syllabub indien nodig nog even opkloppen en over acht kopjes verdelen. Rietjes halveren en in syllabub zetten.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 100 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 6 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.