Ge­bak­ken slip­tong met ham en prei

(34)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 34

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bloem op plat bord strooien. Sliptongen door bloem wentelen. In grote koekenpan olie verhitten. Sliptong in ca. 6 min. goudbruin bakken, af en toe keren. Sliptong uit pan nemen en met zout en peper bestrooien. Op bord onder aluminiumfolie warmhouden. In bakvet knoflook en preiringen 1 minuut roerbakken. Ham en olijven toevoegen en 2 min. meebakken. Afblussen met citroensap. Sliptongen en preimengsel erover verdelen. Serveren met gekookte aardappels.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 300 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.