Groe­ne sa­la­de met pis­ta­che­dres­sing

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans bijgerecht 8 personen
3 15

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Brood ontkorsten en in keukenmachine tot fijn kruim malen. In koekenpan 2 el olie verhitten. Broodkruim op laag vuur in 4 minuten knapperig en goudbruin bakken, af en toe roeren. Pistachenoten pellen. Onder koud stromend water stugge velletjes en zout van nootjes wrijven.
  2. In slakom dressing kloppen van rest van olie, sjalot, knoflook, limoensap, mosterd en tijm. Op smaak brengen met zout en peper. Frisée, rucola, tuinkers en pistachenoten door dressing mengen. Geroosterde broodkruim erover strooien.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 205 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.