Lich­te noe­delsoep met kip en ko­ri­an­der

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 30

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In waterkoker of fluitketel 1 liter water aan de kook brengen. Bosuitjes schoonmaken en schuin in mooie ringetjes snijden. Kipfilet in dunne plakjes snijden. Korianderblaadjes van takjes plukken. Pan op aanrecht zetten en in gootsteen vergiet klaarzetten. Mihoen in pan leggen en zoveel kokend water erbij gieten dat mihoen net onder staat. Mihoen 4 min. laten wellen. Pan oppakken en mihoen voorzichtig overdoen in vergiet. Mihoen afspoelen met koud water en laten uitlekken. Bouillon pittig op smaak brengen met sojasaus. In vier wijde kommen bergje van mie vormen. Bosuitjes en plakjes kipfilet erover verdelen. Hete bouillon in kommen scheppen. Koriander erover strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 195 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 30 g
  • vet 2 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.