Wit­lof met kaas­saus

(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 32

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Witlof schoonmaken, struikjes halveren en bittere kern verwijderen. In pan witlof in ca. 8 minuten beetgaar koken. In koekenpan boter verhitten en balletjes in ca. 5 minuten gaar bakken. Intussen puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Saus verwarmen. Peterselie fijn knippen. Witlof op vier borden scheppen, saus erover schenken en bestrooien met peterselie. Serveren met puree en balletjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 400 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.