Pit­ti­ge ta­gli­a­tel­le met gar­na­len

(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 46

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Knoflook pellen. Peper schoonmaken(, zaadjes verwijderen) en peper fijn snijden. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten en er 1 teentje knoflook boven uitpersen. Ca. 1 minuut zacht fruiten. Inhoud van blik tomaten en peper toevoegen en ca. 4 minuten verwarmen. In wok rest van olie verhitten. Andere teentje knoflook uitpersen en ca. 1 minuut zacht fruiten. Garnalen toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Tomatensaus op smaak brengen met zout en peper en door tagliatelle scheppen. Sla mengen met dressing. Tagliatelle serveren met garnalen en salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 515 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.