Ka­pu­cij­ner­scho­tel

(50)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 50

Ingrediënten

Handig als boodschappenlijstje
of om online te bestellen

Bereiden

In braadpan olie verhitten. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Roerbakmix ca. 3 minuten bakken. Kapucijners laten uitlekken en toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Hotdogs verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Kapucijners serveren met hotdogs, piccalilly, augurk en spekjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 420 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.